De Kracht Van Echte Mannen

Download De Kracht Van Echte Mannen PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get De Kracht Van Echte Mannen book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content De Kracht Van Echte Mannen not Found or Blank , you must refresh this page manually or visit our sister site

De Kracht Van Echte Mannen


De Kracht Van Echte Mannen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download De Kracht Van Echte Mannen PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.De Kracht Van Echte Mannen


De Kracht Van Echte Mannen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Deida
language : nl
Publisher: Altamira
Release Date : 2015-12-22De Kracht Van Echte Mannen written by David Deida and has been published by Altamira this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-12-22 with Social Science categories.


In 'De kracht van echte mannen' wijst David Deida de moderne man de weg naar een daadkrachtig leven vol integriteit, authenticiteit en vrijheid. Het boek laat zien hoe een man een bevredigend leven kan leiden, door ruimte te geven aan de kern van zijn wezen: zijn mannelijkheid. Deida stelt dat de trend naar seksuele gelijkheid een belangrijke oorzaak is van het ontbreken van geluk in relaties. Het heeft namelijk niet alleen geleid tot economische en sociale gelijkheid, maar ook tot seksuele neutraliteit. Nu we de gelijkheid tussen de seksen hebben geaccepteerd, zegt Deida, is het tijd om de eigen mannelijke of vrouwelijke essentie weer in ere te herstellen. En daarmee het vuur van de seksuele hartstocht opnieuw aan te wakkeren!

De Kracht Van Echte Mannen


De Kracht Van Echte Mannen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Deida
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019De Kracht Van Echte Mannen written by David Deida and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019 with categories.


Adviezen aan mannen om door het tonen van hun masculiene karaktertrekken een beter leven en een betere relatie te verkrijgen.

De Kracht Van Echte Vrouwen


De Kracht Van Echte Vrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Deida
language : nl
Publisher: Altimira
Release Date : 2020-10-21De Kracht Van Echte Vrouwen written by David Deida and has been published by Altimira this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2020-10-21 with categories.


In deze opvolger van de bestseller De kracht van echte mannen staat de vrouw centraal. Het boek is geschreven in de vorm van een serie brieven van een man aan zijn geliefde. David Deida verkent alle aspecten van spirituele intimiteit van de vrouw. Denk aan emoties, seksualiteit, werk, familie, betrokkenheid, vertrouwen en het aangaan en verbreken van een relatie.

De Kracht Van Echte Vrouwen


De Kracht Van Echte Vrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Deida
language : nl
Publisher: Altamira
Release Date : 2015-12-23De Kracht Van Echte Vrouwen written by David Deida and has been published by Altamira this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-12-23 with Self-Help categories.


Het bekendste boek van spiritueel leraar David Deida is De kracht van echte mannen. Het wachten was nog op de vrouwelijke tegenhanger, en gelukkig is die er nu, zodat beide titels elkaar als geliefden kunnen vergezellen. Marianne Williamson schreef een ten geleide. Een citaat daaruit: 'David Deida is een van onze nieuwe liefdessjamanen. Hij is buitenissig en gaat soms te ver. Hij brult én hij fluistert, hij zet je voor het blok én stelt je op je gemak. Het vuur dat hij met zich meedraagt kan je verbranden of verlichten, afhankelijk van hoe je het gebruikt... Ik ben een beetje dichter bij mijn eigen liefde doordat ik naar Deida heb geluisterd en dit boek heb gelezen. Mijn hart is vrijer geworden... Luister met mij naar deze tovenaar van de liefde. Hij vertelt over een lang vergeten belofte. Hij spreekt over de waarheid. Hij spreekt over de liefde.' De kracht van echte vrouwen is geschreven in de vorm van een serie brieven van een man aan zijn geliefde. Het verkent alle aspecten van vrouwelijke spirituele intimiteit, zoals emoties, seksualiteit, werk, familie, betrokkenheid, vertrouwen, het aangaan en verbreken van een relatie.

De Kracht Van Vrouwen


De Kracht Van Vrouwen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Denis Mukwege
language : nl
Publisher: Bezige Bij b.v., Uitgeverij De
Release Date : 2021-10-21De Kracht Van Vrouwen written by Denis Mukwege and has been published by Bezige Bij b.v., Uitgeverij De this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-10-21 with Biography & Autobiography categories.


Een oproep tot actie in het gevecht tegen seksueel geweld In het door oorlog verscheurde Congo behandelt de onverschrokken voorvechter van vrouwenrechten Denis Mukwege slachtoffers van verkrachting. Corruptie, wreedheden en onverschilligheid houden de conflicten al decennialang in stand, en verkrachting van vrouwen wordt ingezet als oorlogstactiek. Niet alleen in Congo, maar overal ter wereld worden vrouwen mishandeld. Mukwege zet zich ondanks meerdere aanslagen op zijn leven onverminderd in voor zijn missie: dit geweld tegen vrouwen een halt toeroepen. In De kracht van vrouwen beschrijft Mukwege de worsteling en het lijden, maar ook de hoop en de veerkracht van vrouwen die met seksueel geweld geconfronteerd zijn. Hij behandelde duizenden vrouwen op het randje van de dood, en werd keer op keer verrast door hun herstel, groei en onvermoeibare veerkracht. De kracht van vrouwen is een inspirerende en zeer overtuigende boodschap in het #MeToo-debat en een noodzakelijke oproep tot actie in het gevecht tegen seksueel geweld, waaraan vrouwen en mannen zij aan zij moeten meedoen.

De Blauwe Vlam


De Blauwe Vlam
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : David Deida
language : nl
Publisher: Altamira
Release Date : 2015-12-23De Blauwe Vlam written by David Deida and has been published by Altamira this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-12-23 with Body, Mind & Spirit categories.


Spiritueel leraar David Deida graaft in `De blauwe vlam diep in de mannelijke en vrouwelijke psyche. Hij leert ons hoe we diepgaand en langdurig aanwezig kunnen zijn in het hier en nu en hoe we deze vaardigheid kunnen toepassen op het gebied van intimiteit en seksualiteit. Angst, afgunst en agressie maken dan plaats voor een intense beleving van seksualiteit, waarbij geven belangrijker is dan nemen. De blauwe vlam uit de titel is een metafoor voor het zoeken naar onze diepste kern. Wie in een vlam kijkt ziet eerst vooral geel en rood, maar het centrum is blauw. David Deida is een van de meest onorthodoxe spirituele leraren van het moment. `De kracht van echte mannen is zijn bekendste boek.

Man O Man


Man O Man
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Nathan Vos
language : nl
Publisher: Singel Uitgeverijen
Release Date : 2017-09-01Man O Man written by Nathan Vos and has been published by Singel Uitgeverijen this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2017-09-01 with Social Science categories.


Je faalt niet. Je doet wat je kunt, en dat is goed genoeg. Dat is wat Nathan Vos, die in 2015 zijn lieve, verstandige en heel lang best gelukkige broer David verloor aan zelfdoding, aan mannen wil meegeven. Want, zegt hij, wij mannen moeten wat minder klooien, en meer een écht leven leiden. Vaak weten we niet waar we voor staan, hoe we het beste met onszelf en anderen moeten omgaan en wat we nou eigenlijk echt willen. Meestal spelen we rollen. En dat is onhandig, zonde, en soms dus gevaarlijk. In Nederland brengen ruim twee keer zoveel mannen als vrouwen zichzelf om het leven. Maar vrouwen zijn twee keer zo vaak depressief. Hoewel het een niet per se met het ander te maken heeft, lijkt de correlatie helder: mannen zoeken geen hulp. Als ze al weten dat ze het nodig hebben. Nathan onderzoekt waar het misging bij David én bij elf lotgenoten, onder meer door met hun weduwes te praten. Hij komt daarbij tot nieuwe, wezenlijke vragen. Zoals: weet je zeker dat je vader van je hield? Wat of wie helpt jou als je het zwaar hebt? Welke rollen speel je? En: denk je dat je faalt? Aangrijpend, ingrijpend, liefdevol, moedig en supereerlijk. Een wake-upcall, voor mannen én vrouwen. – Francine Oomen ‘ In wat niet gezegd wordt schuilt vaak de tragiek, dit boek haalt die naar boven...’ – Rick de Leeuw ‘ Een helend en optimistisch boek voor mannen die klooien, pretenderen en vinden dat ze falen, en voor vrouwen die mannen kennen die klooien, pretenderen en vinden dat ze falen. Kortom: een boek voor iedereen.’ – Erik Jan Harmens ‘Man o man, een boek over mannen in crisis, over wat we allemaal van onszelf moeten, over hoe we proberen oplossingen te vinden die er niet zijn, en hoe we dan naar de nooduitgang zoeken.’ – Ivan Wolffers