Durf Te Leiden

Download Durf Te Leiden PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Durf Te Leiden book now. This site is like a library, Use search box in the widget to get ebook that you want.

If the content Durf Te Leiden not Found or Blank , you must refresh this page manually or visit our sister site

Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Download Durf Te Leiden PDF/ePub, Mobi eBooks by Click Download or Read Online button. Instant access to millions of titles from Our Library and it’s FREE to try! All books are in clear copy here, and all files are secure so don't worry about it.Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2019-02-12Durf Te Leiden written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-12 with Business & Economics categories.


Brené Brown heeft de afgelopen twintig jaar onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven, en werkte de afgelopen zeven jaar nauw samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Ze ontdekte dat allerlei bedrijfstakken, van kleine start-ups tot Fortune 50-bedrijven, met dezelfde vraag worstelen: ‘Hoe ontwikkelen we moediger leiders en hoe verankeren we moed en durf in onze bedrijfscultuur?’ In dit nieuwe boek combineert Brené haar onderzoeksresultaten met persoonlijke verhalen en voorbeelden om deze vraag te beantwoorden. Durf te leiden gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Durf Te Leiden


Durf Te Leiden
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené C. Brown
language : nl
Publisher:
Release Date : 2019-02-25Durf Te Leiden written by Brené C. Brown and has been published by this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2019-02-25 with Business & Economics categories.
Verlangen Naar Verbinding


Verlangen Naar Verbinding
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2018-02-14Verlangen Naar Verbinding written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2018-02-14 with Psychology categories.


Brené Brown heeft wereldwijd een gesprek op gang gebracht over de onderwerpen die zin geven aan ons leven: moed, kwetsbaarheid, liefde, verbinding, schaamte en empathie. In haar nieuwe boek herdefinieert Brené Brown wat het betekent om er werkelijk bij te horen in een tijd van toenemende polarisatie: het vereist dat we volledig in onszelf geloven en alleen durven te staan wanneer dat nodig is. Met haar kenmerkende mix van onderzoek, verhalen en eerlijkheid duikt Brené in dit belangrijke onderwerp en geeft ze ons de moed die we nodig hebben om de weg naar onszelf en elkaar terug te vinden.

Gelukkig Ben Ik Niet De Enige


Gelukkig Ben Ik Niet De Enige
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Brené Brown
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2014-04-30Gelukkig Ben Ik Niet De Enige written by Brené Brown and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2014-04-30 with Psychology categories.


De zoektocht naar perfectie is vermoeiend en meedogenloos. We worden constant opgejaagd door sociale verwachtingen die ons leren dat imperfect zijn synoniem is aan niet goed genoeg zijn. Overal wordt ons verteld wie, wat en hoe we moeten zijn. Hierdoor laten we niet zien waar we mee worstelen en beschermen we onszelf tegen schaamte, oordelen, kritiek en verwijten door te doen alsof we het allemaal perfect voor elkaar hebben. Op basis van haar jarenlange onderzoek en honderden interviews komt Brené Brown in Gelukkig ben ik niet de enige met een belangrijke waarheid: we zijn juist met elkaar verbonden door onze onvolmaaktheden. Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar een reminder om ons hart en verstand open te houden voor de realiteit dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten.

De Kwetsbare Leider


De Kwetsbare Leider
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Joost Callens
language : nl
Publisher: Lannoo Meulenhoff - Belgium
Release Date : 2015-09-17De Kwetsbare Leider written by Joost Callens and has been published by Lannoo Meulenhoff - Belgium this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2015-09-17 with Business & Economics categories.


Joost Callens over zijn persoonlijke zoektocht naar authentiek leiderschap Het begon allemaal met een Noordpoolexpeditie. Die reis confronteerde Joost Callens met de kwetsbaarheid van de mens, maar ook met de kracht die uit die kwetsbaarheid kan groeien. Pas vanuit de confrontatie met jezelf, leerde Joost, kan je groeien als mens én als leider. De kwetsbare leider biedt aan leidinggevenden de inspiratie om meer in de spiegel te kijken en zo een betere bedrijfscultuur op te bouwen. Het boek toont welke veranderingen je kunt introduceren, maar ook hoe je die plannen concreet aanpakt en hoe je je bedrijf transformeert naar een waardengedreven organisatie. Van de persoonlijke missie als leider tot het geven van de juiste ruimte aan medewerkers, van cultuurtransformatie tot het Rosie-anagram, van Noordpoolexpeditie tot Camino-tocht: dit boek is het relaas van een diep persoonlijke en voortdurende zoektocht naar een authentiek leiderschap.

New Female Leader


New Female Leader
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Caroline Glasbergen
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2021-07-01New Female Leader written by Caroline Glasbergen and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2021-07-01 with Business & Economics categories.


Succesvolle zakenvrouw Caroline Glasbergen geeft concrete handvatten hoe je als vrouw kunt leiden én bij je eigen waarden blijft Vrouwen die (willen) leiden hebben last van het stereotiepe beeld van hoe ze zich zouden moeten gedragen. Ze zitten in een catch 22: óf ze voldoen niet aan het vrouwbeeld, óf ze zijn geen leiderschapsmateriaal. Uit onderzoek blijkt ook dat het voor vrouwen om deze reden lastiger is om authentiek te leiden. Maar, het kán wel. In de succesvolle podcastserie New Female Leaders spreekt Caroline Glasbergen met vrouwelijke leiders en experts, zoals Kaouthar Darmoni, Sigrid Kaag, Janneke Niessen, Nina Pierson, Marian Spier en Els van Steijn, over hoe je vandaag de dag kunt leiden als vrouw. Hoe maak je als vrouw impact en leid je tegelijkertijd authentiek? In dit boek deelt Caroline het geheim van deze vrouwen. Door middel van het door haar ontwikkelde 3C-model (dat staat voor Clarity, Connection en Community) kun jij ook je eigen definitie aan leiderschap geven; je krijgt helderheid over je context, waarden, leiderschapskwaliteiten en talent, je leert waarom het als leider belangrijk is vanuit verbinding te leiden en je krijgt de tools om dat daadwerkelijk te doen. Bovendien krijg je de handvatten om je eigen supportsysteem om je heen te bouwen en ontwikkel je een levenshouding die je helpt om echt te leiden vanuit je eigen kern. Het is tijd voor een nieuwe definitie van leiderschap, het is tijd voor een New Female Leader.

Durf Te Doen


Durf Te Doen
DOWNLOAD
READ ONLINE


Author : Petra de Boevere
language : nl
Publisher: Lev.
Release Date : 2013-06-25Durf Te Doen written by Petra de Boevere and has been published by Lev. this book supported file pdf, txt, epub, kindle and other format this book has been release on 2013-06-25 with Business & Economics categories.


Social media is al lang niet meer slechts de verzamelnaam van alle online platformen die er zijn. Het staat ook voor alles wat mensen samen online doen. Het heeft inmiddels zijn plek ingenomen naast tv, radio en kranten. Steeds meer mensen en bedrijven beginnen te snappen dat online niet een andere dimensie is, maar dat de on- en offlinewerelden met elkaar verweven zijn. Dat online gewoon offline is, maar dan met een groter bereik en betere toegankelijkheid. Bedrijven die social media goed weten te implementeren in hun bedrijfsvoering, doen aan social business of het nieuwe ondernemen. Maar eigenlijk is dit helemaal niet zo nieuw. Het ondernemen gaat namelijk weer terug naar de basis, waar persoonlijk contact en aandacht weer belangrijk worden. Iets wat winkeliers in dorpen al eeuwen deden en nog steeds doen. De hele wereld is een dorp geworden. Dit dwingt bedrijven dan ook steeds vaker om het echte verhaal te vertellen. Al slaagt de een daar een stuk beter in dan de ander. En waarom slaan grote bedrijven hier vaak de plank bij mis, terwijl kleine ondernemers dit van nature goed lijken te doen? Wat is de kracht van social media die zij weten te benutten en wat kun jij daarvan leren? In Durf te doen leert Petra de Boevere je niet alleen hoe je een goede moderne storyteller wordt, maar ook hoe je echt goed social business bedrijft en hoe je zelf succesvoller kunt worden door de inzet van social media. Dit doet ze aan de hand van verhalen over haar eigen geslaagde projecten als #Twosé en #plan2012, maar ook aan de hand van projecten van KLM, #durftevragen en vele anderen. Durf te doen is het logische vervolg op Meisje van de Slijterij maar is afzonderlijk te lezen.